Vesti

Predškolci iz Medveđe posetili predsednika i policiju

Povodom obeležavanja dečije nedelje, Predsednik opštine Medveđa dr Nebojša Arsić i zamenik predsednika Goran Ivanović su sa svojim saradnicima u Skupštinskoj sali dočekali predškolsku grupu vrtića „Mladost“ i prigodnim poklonima ulepšali dan mališanima.

Medveđa – Kako se dečija nedelja standardno obeležava u prvoj nedelji oktobra, tako i opština Medveđa sada već tradicionalno dočekuje predškolce i upoznaje ih sa radom opštinske uprave, naravno sve uz slatke paketiće i knjige. Predsednik opštine dr Nebojša Arsić obratio se mališanima, poželeo im mnogo uspeha u životu, više osmeha na njihovim licima i da kao i do sada slušaju svoje vaspitače i roditelje. Deca su nakon recitacija, uručila skroman poklon predsedniku, u vidu dečijih radova. Obišli su i predsednički kabinet.
arsic-deca-001 arsic-deca-002 arsic-deca-003 arsic-deca-004 arsic-deca-005 arsic-deca-006 arsic-deca-007 arsic-deca-008 arsic-deca-009
Nakon posete opštini, deca su se uputila u posetu Policijske stanice u Medveđi, i tom prilikom ih je saobraćajni inspektor Milan Gikić, obavestio o temi – bezbednost dece u saobraćaju. Takođe, deca su uručila skoman poklon, kao uspomenu na Dečiju nedelju. 

medvedja-poseta-ps-001 medvedja-poseta-ps-003 medvedja-poseta-ps-004