Društvo Jablanički okrug Jug Srbije Srbija Vesti Vlasotince

Preduzeće Hidro sistem doniralo novo vozilo Policijskoj stanici Vlasotince

Preduzeće Hidro sistem Vlasotince doniralo je vozilo Lada niva Policijskoj stanici Vlasotince. „Kao i do sada, naš uspeh želimo da podelimo sa zajednicom. Kad god smo u mogućnosti trudimo se da pomognemo kolektivima i pojedincima ne samo u našoj opštini. Nadamo se da će ovo vozilo olakšati rad zaposlenima u Policijskoj stanici Vlasotince“ – rekao je direktor preduzeća HSV Nenad Stojković.

U ime Policijske uprave u Leskovcu i Policijske stanice u Vlasotincu zahvalio je načelnik PU Leskovac Tomislav Ilić. „Ovo terensko vozilo će pomoći u redovnom radu stanice s obzirom na to da je dve trećine područja koje pokriva Policijska stanica Vlasotince brdsko planisnko. Trudićemo se da opravdamo i ovu donaciju štiteći pre svega bezbednost svih građana. Ovo je još jedan dobar primer saradnje između državnih organa i preduzeća“ – rekao je Ilić.

Preduzeće Hidro sistem Vlasotince postoji od 2006. godine, bavi se poslovima hidro gradnje i nisko gradnje, zapošljava stotinak radnika i trenutno ima 10 aktivnih gradilišta.

 

infocentarjug.rs