Lebane Vesti

Ružić danas posetio Konjino i Ždeglovo

U nastavku poste opštini Lebane, potpredsednik SPS-a Branko Ružić posetio je mesta Konjino i Ždeglovo.

Branko Ruzic 03

Ružić je najpre u selu Konjino obišao domaćinstvo porodice Filipović. Nakon ove posete obišao je proizvodni pogon pekare Beker u Ždeglovu, i na kraju je posetio preduzeće Danix u Ždeglovu, u čijem sastavu je pogon za proizvodnju kućne hemije i savremeno opremljena pekara. Ružić je izrazio zadovoljstvo ovim porodičnim fabrikama i istakao da je budućnost Srbije u razvoju malih i srednjih preduzeća.

Branko Ruzic 02 Branko Ruzic 01

Ružić je u sali Mesne zajednice Ždeglovo, pred velikim brojem građana, održao tribinu gde je još jednom ponovio da je koalicija oko SPS-a najbolje za Srbiju i pozvao sve prisutne građane da 24. aprila kad izađu na birališta zaokruže broj 3. On je istakao da je zadovoljan dosadašnjim tokom izborne kampanje kao i radom odbora SPS-a u Lebanu. Posebno je naglasio da je zadovoljan radom funkcionera SPS-a u lokalnoj samoupravi, te stoga očekuje veliki broj glasova i odličan izborni rezultat. Ružić je podvukao da se nada da će SPS i u budućem sazivu lokalne skupštine biti jedan od glavnih stožera vlasti.

Branko Ruzic 09 Branko Ruzic 06 Branko Ruzic 05 Branko Ruzic 04

Inače Ružića je dočekao veliki broj meštana ovih sela, a svi oni koji nisu uspeli da uđu u salu Branka Ružića su dočekali ispred sale da bi ga pozdravili.