Društvo Jablanički okrug Jug Srbije Lebane Vesti

U Lebanu podeljeno 165 poklon paketa i novčane pomoći porodiljama

U holu Doma kulture u Lebanu podeljeno je 165 poklon paketa i novčana čestitka u iznosu od 20 hiljada dinara. Lebanskim porodiljama poklone su uručili pomoćnici predsednika opštine, Nataša Stojanović i Miodrag Živković.

Tamara Stefanović, koordinator za populacionu politiku opštine Lebane kazala je da su ovi pokloni mali znak pažnje i brige o najmlađim stanovnicima i njihovim roditeljima. Ona je dodala da je opština Lebane u rekonstrukciju starog dela vrtića uložila 10 miliona dinara, a u dogradnju objekta dvadeset miliona.

„U narednoj godini uložićemo još da bismo konačno dobili jedan savremeni objekat potpuno opremljen u kome će naši mališani vaspitači uživati. U proteklim godinama napravili smo pomake, oni su vidljivi ali nedovoljni i zbog toga ćemo u narednom periodu, uz pomoć naše Vlade i predsednika Aleksandra Vučića, raditi još više, bolje i požrtvovanije da bi Lebane bilo bolje mesto za život kako bi naša deca ostala ovde jer to je suština našeg rada.  Želimo vam srećne novogodišnje i Božićne praznike da ih lepo i radosno provedete sa svojom decom“ – kazala je Tamara Stefanović, koordinator za populacionu politiku opštine Lebane.

Kako je ovom prilikom rečeno opština Lebane podržavaće svaku inicijativu koja ima za cilj brigu o deci i poboljšanje uslova za njihov rast i razvoj.

 

Info centar juga