Jablanički okrug Jug Srbije Medveđa Vesti

Uređena trim staza u Medveđi

Omladinci Poverenistva SNS-a u Medveđi ovih dana sređivali su i kosili trim stazu, a na tom mestu ovih dana će biti zavrsen i pič teren za mali fudbal u sportskoj zoni u Medveđi.

Trim staza u Medveđi nalazi se odmah pored sportske hale u ovom mestu. Nedavno je postavljena i rasveta koju je finansirala lokalna samouprava tako da sad svi oni koji vole da se bave trčanjem to mogu činiti i u večernjim satima. Odmah pored trim staze izgrađen je i mini pič teren za koji u sredu stiže veštačka trava izjavio je za Info centar juga predsenik opštine Medveđa i poverenik SNS-a Nebojša Arsić.

 

„Po generalnoj regulaciji taj prostor pored hale je sportska zona i na tom emstu smo uredili trim stazu, postavili rasvetu a ovih dana završamao i pič teren. Naši omladinci koji vole sport, a pre svega trčanje okosili su trim stazu i uredili je za sve one koji vole trčanje da mogu da je nesmetano koriste“ ističe Arsić. Po nejgovim rečima zaposleni u lokalnoj samoupravi imaju redovne akcije „U zdravom telu zdrav duh“ čiji je cilj pored druženje i promovisanje zdravih načina života.

On dodaje da je cilj da se na tom mestu u budućnosti izgradi i gradski stadion za koji će biti izrađena projektno tehnička dokumentacija.