Društvo Jablanički okrug Jug Srbije Medveđa Srbija Vesti

Veroučitelj Cvetković: „Pomozimo samohranoj majci u Medveđi, naše malo nekome znači mnogo a koliko damo, Bog će nam vratiti duplo“

Uz blagoslov Njegovog Preeosvestenstva Episkopa nikog G. Arsenija, a na inicijativu Dalibora Cvetkovića, veroučitelja osnovne škole „Gornja Jablanica“ i podršku kolektiva škole u Medveđi 11. marta je uručena pomoć samohranoj majci devojčice koja pohađa četvrti razred ove škole.

„Majka Sunčica se relativno skoro doselila u Medveđi i sa devojčicom žive same bez ikakvih primanja. Nije korisnik novčane pomoći Centra za socijalni rad. Do sada se nije obraćala nikome za pomoć. Kolektiv škole je darivao devojčici ranac, pribor i sveske za školu, dok su garderobu i obuću za devojčicu donirali dobri ljudi, Marko i njegova supruga koji pomažu mnoge porodice“ – kaže veroučitelj Cvetković koji je i sam više puta učestvovao u ovakvim humanitarnim akcijama, pa i u ovoj.

„Sunčica je skromna žena kao i njena ćerka i ovim putem se zahvaljujem svima, počev od direktorke naše škole gospođe Slavice Đonić i gospodinu Marku na pomoći, kao i kolegama na podršci. Ujedno bih zamolio sve one dobre ljude koji su u prilici da na bilo koji način pomognu, da se jave meni kako bih detetu omogućili bolje i pristojnije uslove za život i dalje školovanje. Svaka donacija će biti javno objavljena u medijima, na profilu škole ili stranici OBROK ZA PORODICU LESKOVAC. Naše malo nekome znači mnogo. Koliko damo, Bog će nam vratiti duplo“ – poručuje veroučitelj Dalibor Cvetković.

 

 

infocentarjug.rs