Lebane Leskovac Sport Vesti

VLADA INVEST SKUTERI pobednik ovogodišnjeg Vidovdanskog turnira u Lebanu

U Lebanu je sinoć završen 47. po redu Vidovdanski turnir u malom fudbalu. Prvo mesto osvojila je ekipa Vlada Invest skuteri iz Leskovca, drugo mesto zauzela je ekipa FK Jedinstvo iz Bošnjaca, dok je treće mesto pripalo ekipi Eleven Đenović iz Bojnika koji su pobedili ekipu Ristić Kop. I ove godine nisu izostale nagrade, pehari i diplome, te je pobednik pored pehara osvojio i 150 hiljada dinara, drugoplasirani 80 hiljada i trećeplasirani 30 hiljada dinara.

   

U kategoriji Veterana pobedu i novčanu nagradu od 15 hiljada dinara osvojila je leskovačka ekipa Solidarnost pobedivši Veterane Lebana. U kategoriji starijih pionira Pusta Reka iz Bojnika pobedila je Monako Siti iz Lebana a u grupi mlađih pionira ubedljivu pobedu i zasluženo prvo mesto osvojila je ekipa Mona iz Bošnjaca koja je pobedila ekipu Radan 1. Petlići iz leskovačke ekipe Solidarnost pobedili su ekipu Radana a za sve njih obezbeđene su diplome i pehari.

Finalne utakmice Vidovdanskog turnira odigrane su pred više od oko dve hiljade ljudi ali je primećen i veći broj policije koja je u jednom trenutko morala da reaguje kada je došlo do problema između nekoliko momaka u publici.

REZULTATI UTAKMICA:

Petlići: SOLIDARNOST – RADAN 1 ( 8 : 3 )

   

Mlađi pioniri: MONA – RADAN ( 3 : 1 )

   

Stariji pioniri: PUSTA REKA – MONAKO SITI ( 3-0 )

   

Veterani: SOLIDARNOST – VETERANI LEBANA ( 6 : 4 )

    

VLADA INVEST SKUTERI – FK JEDINSTVO BOŠNJACE 1 : 1 ( penali 3 : 2 )

    

Organizator Vidovdanskog turnira je Sportski savez opštine Lebane, pod pokroviteljstvom lokalne samouprave.