Društvo Jablanički okrug Leskovac Vesti

Vučić: Leskovac i jug Srbije zaslužuju ovaj stadion jer vatreno navijaju za Srbiju

Predsednik Republike Srbije obišao je stadion Dubočice u Leskovcu, na kojem je zvanično i odigrana prva utakmica u okviru Prve lige Srbije između Dubočice i Novog Sada. Leskovac će već sledećeg četvrtka biti domaćin i evropske utakmice, jer će na ovom stadionu Čukarički ugostiti Olimpijakos. Stadion Dubočica je izgrađen na inicijativu države da unapredi infrastrukturu i u gradovima izvan Beograda.

   

Sa predsednikom Vučićem novoizgrađeni, veličanstveni i najlepši stadion u Srbiji obišli su predsednik Republike Srpske Milorad Dodik, ministri Bratislav Gašić, Goran Vesić i Marko Blagojević, državni sekretar u ministarstvu sporta Marko Kešelj, državni sekretar u ministarstvu infrastukture Dragan Stevanović, direktor Puteva Srbije Zoran Drobnjak, predsednik Fudbalskog saveza Srbije Dragan Džajić, potpredsednici Branislav Nedimović, selektor Dragan Stojković Piksi, bivši predsednik Nenad Bjeković kao i čelnici Fudbalskog saveza Regiona istočne Srbije i Fudbalskog saveza Jablaničkog okruga.

 

Predsednika Srbije dočekao je gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović koji je na kraju čitavog događaja uručio predsedniku Sbije Aleksandru Vučiću i predsedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku slike na kojima je legendarni leskovački fudbaler Svetozar Zare Trajković.

Nakon obilaska stadiona usledio je i višeminutni spektakularni vatromet.

infocentarjug.rs