IZBORI 2023 Pčinjski okrug Surdulica Vesti

Vučić u Surdulici najavio nove investicije i ulaganja (VIDEO)

Veliki broj građana okupio se u Surdulici gde je dočekao predsednika Republike Srbije i člana Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića. „Ja sam u Vranje dolazio bezbroj puta u poslednjih 30 godina. Uvek su ljudi pričali kada će biti izgrađen auto-put, a danas kao da je ovde oduvek, nije, vi ste to izgradili“, rekao je predsednik Vučić.

„Ovde u Surdulici interesantna je jedna stvar, što više država ulaže, oni to više predstavljaju kao da to neka partija ulaže. I samo da znate jednu stvar, država će ovde uložiti 35 miliona evra, prsten kanalizacioni oko Vlasine da imamo najlepše jezero u Evropi, čisto i uredno, da možemo da napravimo plansku dokumentaciju i da se već jednom uradi planska dokumentacija kako bi mogli da privlačimo domaće i strane turiste. To je ogroman napredak za surduličku opštinu u budućnosti i taj plan smo odobrili. Takođe odobren je plan i za osnovnu školu Vuk Karadžić i to 235 milona dinara. Odobren je i plan za prvu fazu internog odeljenja u bolnici, u iznosu od 234 miliona dinara“ rekao je Vučić, dodajući da u opštini Surdulica nije došao da bilo koga napada i da tako nešto ostavlja onima koji to već rade ali u njegovom odsustvu, kako ne bi mogao da im odgovori.

   

„Ali kada vidite negde da te radove obavlja Tončev-gradnja, nije on taj koji je dao svoje pare da to uradi, već smo mi platili a on zaradio na tome, samo da to imate u vidu“ rekao je Vučić.

ICJ – Vučić u Surdulici

Predsednik Vučić se beskrajno zahvalio okupljenima u Surdilici istakavši da je SNS ništa bez podrške ljudi.

„Hvala svima koji su došli, beskrajno hvala svima drugima. Neka živi naša Srbija, do ubedljive pobede 17. decembra“, rekao je predsednik Vučić na kraju obraćanja.

infocentarjug.rs