Lebane Vesti

EKSKLUZIVNO: Potpisan koalicioni sporazum GG dr Goran Janjić i koalicije SPS – JS

Danas je u Lebanu potpisan koalicioni sporazum između GG dr Goran Janjić i koalicije koju čine Socijalistička partija Srbije i Jedinstvena Srbija. Saopštenje prenosimo u celosti.

Na današnjem sastanku GG dr Goran Janjić i koalicije Socijalističke partije Srbije i Jedinstvene Srbije potpisan je koalicioni sporazum o vršenju vlasti u narednom periodu od četiri godine.

Na nedavno održanim lokalnim izborima za odbornike u SO Lebane koalicija koja je činila dosadašnju većinu osvojila je 53 % glasova, čime su građani dali puni legitimitet za novi mandat koaliciji okupljenoj oko GG dr Goran Janjić i SPS-JS.

Nakon uskršnjih i prvomajskih praznika očekuje se da ovoj koaliciji pristupe još četiri odbornika koji su izrazili spremnost da budu deo ove koalicije.

Opštinska izborna komisija poništila je izbore za lokalnu skupštinu na jednom biračkom mestu, te se očekuje da opštinksa vlast bude formirana na sednici SO Lebane tri dana po objavljivanju konačnih rezultata izbora od strane OIK, navodi se u saopštenju koje potpisiju nosioci lista GG dr Goran Janjić i SPS-JS, Goran Janjić i Dragan Jović.

Koalicioni sporazum
Koalicioni sporazum GG dr Goran Janjić i koalicije SPS – JS