COVID-19 Društvo Jablanički okrug Jug Srbije Leskovac Vesti

Leskovac: Od pristiglih 39 rezultata, 6 lica pozitivna a čeka se još 51 rezultat

Na današnjoj konferenciji za novinare u Leskovcu epidemiološku situaciju iznela je Marija Rajković, član Kabineta gradonačelnika Leskovca.

„Kada je u pitanju epidemiološka situacija u Leskovcu, od juče su stigli rezultati testiranja za 39 lica sa teritorije grada Leskovca, i 6 lica su pozitivna, stoga u Leskovcu ukupno od početka epidemije ima 615 lica. Na današnji dan u Kovid bolnici je hospitalizovano 50 lica, bilo je 6 prijema, 4 otpusta, tri pacijenta su upućena u Klinički centar Niš. Do sada je u Kovid bolnici izlečeno i otpušteno 505 pacijenata, a iz privremenih bolnica 168, što ukupno iznosi 673. U Leskovcu je do sada ukupno testirano 8041 lice. Čeka se 51 rezultat“ – rekla je Rajkovićeva.

 

Info centar juga

Komentari

Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.

Napišite nam šta mislite...

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.