Jablanički okrug Jug Srbije Kultura Leskovac Vesti

Leskovac: U LKC-u održana promocija knjige V.Pištala i Jazz koncert

Sinoć je u Holu na spratu LKC-a održana promocija knjige Vladimira Pištala „Sunce ovog dana: Pismo Andriću“. Na promociji o knjizi su govoriti autor Vladimir Pištalo i izdavač Nenad Šaponja.

    

   

Od 20.00 časova u Kamernoj sali LKC-a  održan je džez koncert u okviru „Le Tour de Sax“ turneje koju organizuju festival Belgrade SAXperience i Francuski institut u Srbiji, uz podršku Societe Generale Srbija. Nastupili su džez saksofonista Igo Afetuš i Uglješa Novaković kvartet.  Igo Afetuš je završio konzervatorijume CRR i CNSM u Parizu, potvrđeni je solista i improvizator.

 

Izvor:Kulturajuga.rs

Komentari

Za komentarisanje potrebno je prijaviti se (ulogovati) na vaš Facebook nalog. Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.