COVID-19 Društvo Srbija Vesti

Ovde će se smeštati svi oni koji imaju blage simptome

Hala Sajma pretvorena je gotovo preko noći u prostor u kome će se smeštati svi oni koji imaju blage simptome, što je deo najnovijih mera u borbi protiv koronavirusa!

Naime, kako se može videti na snimku, država je hitno reagovala i za veoma kratko vreme od obične sale napravljen je prostor koji će biti od velikog značaja u ovoj borbi protiv opasnog virusa.

Sve izgleda kao pod konac, postavlja se 3.000 kreveta, a priprema Sajma za primanje pacijenata deo je najnovijih mera koje su donete posle sastanka sa kineskim stručnjacima koji su doputovali u Beograd.

Vojska Srbije, dodao je ministar Vulin, tu je da pomogne i dovoljno je spremna, organizovana i brojna da može da izađe u susret svakoj potrebi našeg stanovništva.

Komentari

Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.

Napišite nam šta mislite...

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.