Hronika Jablanički okrug Jug Srbije Lebane Vesti

Plinska boca raznela kuću u Lebanu

Lebane – U nedelju ujutru, nešto pre sedam sati, u ulici Gavrila Principa porodicu Ljubisavljević zadesila je velika nezgoda kada je, kako kaže Stana Ljubisavljević, eksplodirala plinska boca koja je bila u trpezariji. Sreća u nesreći je da posle ovakve eksplozije niko od ukućana nije povređen. U trenutku eksplozije u kući je bila Stana sa svojim suprugom dok su sin, snaja i unučići bili sprat niže a koji na svu sreću nisu povređeni.

       

     

    

„Predpostavljamo da je uzrok plinska boca koja je bila u trpezariji jer smo pronašli jedan deo te boce u komšiluku. Imali smo sreće da niko nije stradao ali su nam deca preplašena, doživela su jako veliki stres. Ne znam šta nas je ovo snašlo“ – priča nam uplašena snaja Stane Ljubisavljević.

I zaista, prizor u kući je neverovatan…

 

 

Uskoro opširnije….

Komentari

Za komentarisanje potrebno je prijaviti se (ulogovati) na vaš Facebook nalog. Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.