Hronika Srbija Vesti

Policija u Nišu zaplenila više od pola tone marihuane

Ministar unutrašnjih poslova u Vladi Republike Srbije Aleksandar Vulin održao je danas sastanak sa rukovodiocima Uprave kriminalističke policije, kojima je tom prilikom čestitao na uspešno sprovedenoj akciji tokom koje je zaplenjeno 520 kilograma marihuane u Nišu.

Načelnici i pripadnici UKP-a informisali su ministra o svim pojedinostima akcije zaplene droge, koja je, spakovana u 134 paketa, stigla sa prostora Kosova i Metohije i bila je namenjena za dalju prodaju po gradovima i mestima Srbije.

Vulin je naglasio da se odlučna borba MUP-a sa narko-dilerima nastavlja, bilo da je Srbija tranzitna zemlja ili krajnja destinacija za prodaju narkotika, istakavši da će policija uhapsiti svakog ko unosi i prodaje drogu u našoj zemlji.

Srbija nikada neće biti sigurno mesto za trgovinu narkoticima, poručio je ministar i dodao da svaka zaplena narkotika za policiju predstavlja veliki uspeh i pobedu.

On je ukazao na to da je policija svoju rešenost da se obračuna sa trgovinom narkoticima pokazala dobrim rezultatima ostvarenim u poslednjih godinu dana, kada je zaplenila više od osam tona narkotika i otkrila više od 40 ilegalnih laboratorija za uzgoj marihuane.

Komentari

Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.

Napišite nam šta mislite...

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.