COVID-19 Društvo Jablanički okrug Jug Srbije Srbija Vesti Vlasotince

Štab za vanredne situacije u Vlasotincu doneo sinoć odluku da obustavi rad vrtića, zaražena još jedna radnica – vaspitačica

U vlasotinačkim vrtićima pozitivna na koronu je još jedna radnica, vaspitačica, pokazuju rezultati testova pristigli u Dom zdravlja.

„Preliminarni rezltati su pokazali jedan pozitivan slučaj u vrtićima, ali uvek se rade i konačne potvrde, pa smo kao konačan rezultat dobili još jednu pozitivnu osobu u vlasotinačkim vrtićima“ – objašnjava direktorka Doma zdravlja Milena Stanković Mitrović.

„Vaspitačica je radila u ponedeljak, pod punom opremom, a u utorak već nije bilo dece iz njene grupe i nije radila. Do danas nismo imali potvrdu o drugom zaraženom“  – kaže direktorka vlasotinačkih vrtića Snežana Filipović.

Vaspitačica nema nikakve simptome, a po protokolu danas će biti hospitalizovana u Leskovcu. Štab za vanredne situacije u Vlasotincu doneo je sinoć odluku da obustavi rada vrtića do sagledavanja konačne epidemiološke situacije i naložio ponovno testiranje zaposlenih i ponovnu dezinfekciju objekata.

 

Info centar juga

 

 

Komentari

Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.

Napišite nam šta mislite...

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.