Vesti

Stefanović: „Na GO razgovaralo se o ciljevima, izborima, poseti Putina“

Potpredsednik SNS i ministar policije Nebojša Stefanović kazao je večeras da se na sednici proširenog Glavnog odbora stranke razgovaralo o različitim temama koje su značajne za naše građane i za to kako da unapredimo ekonomiju, ali i kako da sačuvamo mir i sigurnost, te da je bilo reči i o izborima, prenosi Tanjug.

Kako je naveo, sednici je prisustvovalo i više od tri hiljade ljudi iz stranke iz cele Srbije, koje je, dodao je, interesovalo šta će stranka i država preduzeti da se bolje živi, a koji su takođe, primetio je, bili veoma zadovoljni što mogu da pitaju predsednika sve što ih interesuje. 

Nebojša Stefanović izjavio je večeras, povodom predstojeće posete ruskog predsednika Vladimira Putina, da je policija Srbije spremna da ispuni svaki zadatak.

 

Izvor:Tanjug

Komentari

Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.

Napišite nam šta mislite...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.