Društvo Jablanički okrug Jug Srbije Srbija Vesti Vlasotince

Vlasotince: Potpuna obustava vodosnabdevanja – čišćenje crpilišta

Danas od 15 sati doći će do potpunog prekida u distribuciji vode koji će, prema proceni, trajati do jutra, kažu u JKP vodovod Vlasotince.
– Zbog konstantnog pada kolicine vode koja se iz crpne stanice sirove vode  prepumpava na fabriku vode, moramo da očistimo crpilište i utvrdimo uzrok pada količine vode. Pretpostavka je da je reč o većoj količini mulja koja je naneta prilikom prepumpavanja vode direktno iz reke, nakon januarskih poplava, kada je oštećen cevovod sirove vode. Jedini način da ga očistimo je da fizički naši radnici siđu u crpilište. Zbog toga moramo da ga ispraznimo i obustavimo rad fabrike vode najverovatnije do jutra. Kad budemo sišli u crpilište, znaćemo tačno o čemu je reč – kaže direktor JKP Vodovod Zvonko Ilić.
Posle 15 časova snabdevanje stanovništva će biti organizovano iz cisterni.
Raspored kretanja cisterni će biti naknadno saopšten.
Imajuci u vidu, da će doći do kompletnog  pražnjenja vodovodne  mreže, obaveštavamo korisnike da vodu koriste za tehničku upotrebu sve do potvrde ZZJZ Leskovac o njenoj ispravnosti, podsećaju u JKP Vodovod Vlasotince.

infocentarjug.rs

Komentari

Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.

Napišite nam šta mislite...

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.