Hronika Jug Srbije Vesti

Vozač kamiona sakrio oko 230 parfema ispod kreveta

Carinici su u saradnji sa policijom 2. oktobra 2018. godine, na ulazu graničnog prelaza Gradina, sprečili krijumčarenje gotovo 230 neprijavljenih testera parfema koje je vozač krio ispod kreveta u kabini kamiona.

Prekršaj je otkriven u šleperu bosanskohercegovačkih registarskih oznaka koji je iz Turske ka BiH prevozio alu-profile i  PVC stolariju.

Na pitanje carinskih službenika da li ima nešto da prijavi, 46-godišnji vozač je rekao da nema ništa osim robe deklarisane u dokumentima.

Međutim, pregledom kabine carinici su otkrili ženske i muške parfeme, među kojima je najviše bilo testera marki „bulgari“, „pako raban“, „dolče gabana“ i „“armani“, koji su bili sakriveni u kutijama ispod vozačevog kreveta, ali i u policama iznad prednjeg stakla.

Autentičnost krijumčarenih parfema biće naknadno utvrđena, od čega će zavisiti njihova procenjena vrednost.

  

 

Komentari

Za komentarisanje potrebno je prijaviti se (ulogovati) na vaš Facebook nalog. Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.