Leskovac Sport Vesti

Basket turnir u naselju Solidarnost 2. i 3. jula

Grad Leskovac, Košarkaški savez Srbije i Kancelarija za mlade organizuju BASKET TURNIR u naselju Solidarnost 2. i 3. jula, saopšteno je na konferenciji za novinare u Omladinskom klubu. Ekipu čine 4 igrača i prijava ekipa je besplatna.

Leskovac – Učešćem na turniru 3×3 u Leskovcu igrači dobijaju bodove za učešće na turniru. Ova sportski događaj istog je renomea kao i oni u Kragujevcu, Nišu, Beogradu, jer vodi do finala Srbije što predstavlja put na World Tour. Pobednik turnira dobija pravo učešća na završnom finalnom turniru Roda 3×3 državnog prvenstva Srbije. Turnir se organizuje u okviru projekta „Igram za pobedu“, čiji je cilj podsticanje zdravih stilova života.
Nagradni fond je uvećan u odnosu na prošlu godinu i iznosi za osvojeno:
Prvo mesto – 30.000 dinara
Drugo mesto – 20.000 dinara
Treće mesto – 10.000 dinara
kao i mnoge druge nagrade iznenađenja!!!
Prijavljivanje ekipa počeće od srede 15.06.2016 i trajaće do 30.07.2016. Prijavljivanje je besplatno i vrši se lično u prostorijama Kancelarija za mlade Leskovac ili putem mejla: kancelarijazamlade@gradleskovac.org popunjavanjem PRIJAVNOG OBRAZCA. Kancelarija za mlade se nalazi na adresi Trg Revolucije 45/1 u zgradi „Osmospratnice“. Tehničku podršku ovom turniru daju Kulturni centar Leskovac, MZ Solidarnost i drugi donatori. 
U narednom period Kancelarija za mlade planira organizovanje turnira u malom fudbalu, kao i organizovanje skejt turnira.