Bojnik Jablanički okrug Jug Srbije Kultura Vesti

„Bojnički pozorišni dani“ počinju 27.septembra

Od  27. do 30. septembra, u Domu kulture u Bojniku održavaju se, drugi po redu, „Bojnički pozorišni dani“.

Otvaranje manifestacije je 27.septembra interaktivnom predstavom za osnovce „Vesela predstava“ koja se prikazuje od 12 časova.

Interaktivna predstava će biti odigrati  i na terenu,u centralnim školama u Bojniku i Kosančiću i isturenim odeljenjima u Pridvorici, Đinđuši, Lapotincu, Konjuvcu, Crkvici, Slavniku, Brestovcu, Stubli, Gornjem Brijanju. 

„Ove godine naša ustanova Dom kulture Bojnik je u dogovoru sa direktorima škola u Bojniku i Kosanćiću odlučila da deci priredi predstavu povodom pozorišnih dana da bar malo osete tu draž jer sigurno nisu baš svi u mogućnosti da dovedu decu u sali doma kulture da vide predstave.“ rekao je za naš portal direktor bojničkog Doma kulture Nenad Jovanović.

Tokom 4 dana publika u Bojniku imaće priliku da pogleda 4 predstave, od čega su prva dva dana rezervisana za najmlađe.

27. i 28. septembra od  12 časova je „Vesela predstava“ –  interaktivni pozorišni komad, koji na zabavno edukativni način govori o književnosti i pravopisu.

28. septembea od  20 časova godtuje popularni „Neša Bridžis“ sa svojomk stend up predstavom.

29. septembra od  20 časova  gostuju Sandra Bugarski i Aleksandar Saša Dunić sa predstavom „Laži me“.

Ovogodišnje „Bojničke pozorišne dane“, 30. septembra od 20 časova zatvara mjuzikl „Brak u stvari ljubav“ sa Vladanom i Kristinom Savić.

Iz doma kulture u Bojniku pozivaju sve ljubitelje pozorišne umetnosti da od četvrtka do nedelje dođu u ovu ustanovu kulture u uživaju u odličnim predstavama.