Jablanički okrug Jug Srbije Lebane Leskovac Pčinjski okrug Region Srbija Vesti

Članovi kluba „4X4 Justinijana Prima“ obeležili slavu kluba Svetog Nikolu letnjeg

Članovi kluba „4×4 Justinijana Prima“ obeležili su slavu kluba Svetog Nikolu letnjeg u vizitorskom centru Teodora.  Ovogodišnji domaćin slave bio je gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović koji je svim članovima čestitao slavu.

„Ukazali ste mi veliku čast da danas budem domaćin slave i da dočekam sve naše drage prijatelje. Hvala vam na tome. Klub „4×4 Justinijana Prima“ osnovan je radi ostvarivanja ciljeva u oblasti turizma i očuvanja kulturnog i istorijskog nasleđa u zemlji i regionu. Podizanja ekološke i građanske svesti o očuvanju prirode i uživanja u prirodi, promovisanja, razvoja i unapređenja automobilskog turizma i te ciljeve uspešno realizuje od svog osnivanja 2016. godine.“ – kazao je Cvetanović u svom pozdravnom govoru a slavu za narednu godinu predao Goranu Joviću, predsedniku Kluba 4X4 Jusinijana Prima i prvom čoveku Privredne komore juga Srbije.

Prisutnim gostima prikazan je kratak film o aktivnostima kluba „4×4 Justinijana Prima“.

Slavski kolač presekao je protojerej jablanički, Dalibor Stefanović, koji je kazao kako članovi kluba „4×4 Justinijana Prima“ pored aktivnosti kojima povezuju Jablanički okrug sa ostalim okruzima i zemljama u regionu, posećuju verske objekte i pomažu one kojima je to neophodno.

Na slavu kluba „4×4 Justinijana Prima“ došao je Aljoša Molan, uspešni preduzetnik iz Slovenije. „Danas sam došao na slavu ovog kluba kako bi ispoštovao moje velike prijatelje. Znate, biti član, a ja to jesam, ovog kluba je velika čast i zato sam danas ovde“ – kazao je Aljoša.

FOTO GALERIJA:

     

     

     

     

     

     

     

    

 

(Kraj)