Društvo Jablanički okrug Jug Srbije Leskovac Srbija Vesti

Cvetanović razgovarao sa vlasnicima kompanija Gomeks i Biomelem o privrednim potencijalima grada Leskovca, investicijama i infrastrukturi

Gradonačelnik Leskovca dr sci. med. Goran Cvetanović je juče u arheološkom nalazištu Viminacijum primio nagradu Kapetan Miša Anastasijević za vanredan doprinos razvoju i prosperitetu Srbije.

Ovom događaju prisustvovali su eminentni lekari, naučnici, privrednici, državnici. Među njima su se našli i vlasnik firme Gomeks Goran Knežević i vlasnik kompanije Biomelem Zoran Ilić sa kojima je gradonačelnik razgovarao o privrednim potencijalima grada Leskovca, investicijama i infrastrukturi. Bilo je reči i o saradnji grada Leskovca sa NALED-om s obzirom na to da gospodin Knežević i gradonačelnik Cvetanović vrše funkcije članova Upravnog odbora ove organizacije koja je grad Leskovac četiri puta proglasila gradom sa povoljnim poslovnim okruženjem. Ovi privrednici su pohvalili činjenicu da je grad na Veternici u poslednjem procesu resertifikacije ostvario maksimalan rezultat od 100 % u čak 6 od 10 kriterijuma i ukupno 96,33% ispunjenosti svih kriterijuma koji svedoče o dobrim uslovima poslovanja, smanjenju nezaposlenosti i povećanju standarda života građana.

 

infocentarjug.rs