Jug Srbije Leskovac Vesti

Deda Mraz i danas poklanjao paketiće

Gradski odbor Srpske napredne stranke Leskovac je podelom novogodišnjih paketića povodom Nove godine po Julijanskom kalendaru i danas obradovao preko 270 mališana u MZ Centar.

„Na ovaj način gradski odbor SNS pokazuje da misli na svoje najmlađe, a tim povodom su mesni odbori Centar 1 i 2 obezbedili poklone za svu decu uzrasta do sedam godina koja žive u ovom delu grada“ – kazala je Slađana Motika.

Tokom prepodneva paketićima su obradovani i mališani iz Manojlovca i nekoliko okolnih sela, Male i Velike Biljanice , Donje Slatine i Orašca.

Želimo da svu našu decu obradujemo a upravo je Nova godina najbolja prilika za to. Na ovaj način i svim sugrađanima čestitamo novogodišnje praznike, istakao je Goran Grozdanović ispred MO SNS Manojlovce.

Najmlađi stanovnici mesnih zajednica Kumarevo, Grajevce i Jelašnica takođe su obradovani novogodišnjim paketićima povodom pravoslavne Nove godine , a njima je u prisustvu aktivista SNS darove urucio Deda Mraz.

Ovom prilikom, kako je kazao koordinator SNS-a Aleksandar Jovanović, podeljeno je oko 100 paketića za decu uzrasta do četvrtog razreda Osnovne škole.

„Aktivisti SNS-a iz MO Gornjeg i Donjeg Bunibroda i Badinca, uz podršku GO i gradonačelnika Gorana Cvetanovića došli su na ideju da obradaju 103 mališana uzrasta do 6 godina darivajući im poklone“ – rekla je ispred MO Bunibrod – Badince Jelena Kocić.