Bojnik Jablanički okrug Jug Srbije Vesti

Dve godine vlasti SNS-a u Bojniku

Danas se navršilo dve godine od kako je SNS u Bojniku na čelu sa Nebojšom Nenadovićem preuzeo vlast. Tim pvodom danas je u selu Slavnik nadomak Bojnika održana prigodna proslava.

„Želeo sam ovim povodom da provedem popodne sa članovima i simpatizerima SNS-a jer je danas tačno i dve godine mog predsednikovanja pa imamo dupli povod za slavlje“ rekao je u razgovoru za Info centar juga Nebojša Nenadović predsednik opštine Bojnik i jedan od poverenika bojničkih naprednjaka.
Kako je istakao Nenadović rukovodstvo opštine Bojnik očekuje mnogo novih projekata i psolova koje treba uraditi u narednom periodu.
„Očekuje nas završetak asfaltiranja puta u Pridvorici, Lapotincu i još nekim selima u našoj opštini. Ono što je najvažnije za pustorečane jesu nova radna mesta, predstoji nam otvaranje fabrike u nekadašnjoj fabrici 21. maj, u pitanju je grčki investitor“ istakao je Nebojša Nenadović.
SNS ima 5000 oko članova u pustorečkom kraju. Inače u povereništvo ove partije u Bojniku ima dva poverenika Ivana Stojanovića i Nebojšu Nenadovića.

 

 

(ICJ)