Jablanički okrug Jug Srbije Lebane Politika Vesti

Forum mladih: Timski rad i odgovornost su osnovni cilj i moto SPS-a

Timski rad i odgovornost su osnovni cilj i moto SPS-a, poručeno je sinoć na Forumu mladih, koji je održan u prostorijama SPS-a Lebane. Mladi su to prepoznali, zato su prostorije bile pretesne da prime sve zainteresovane mlade članove i simpatizere SPS-a.

„Ovoliki broj omladine govori da mi stojimo postojano 30 godina“, kratko i jasno ali odlučno, potsetio je predsednik OO SPS-a Lebane, Dragan Jović.

Večeras su govorili mnogi članovi i simpatizeri SPS-a, i to : Nikola Kitanović, Jelena Zdravković, Mihajlo Ilić, Milan Živkovic, Miloš Stevanović, Emilija Mihajlović, Dragana Gocić Vukadinović, Nevena Zdravković , Goran Pejković, Ivan Spasic, Goran Cekic. Svi govornici ovog skupa kazali su prisutnima da ovakav odnos i saradnja postoji samo u njihovoj partiji.

Predsednik Skupštine opštine Lebane, Srđan Jović, nadovezao se na to da je SPS jedina partija, a sve ostale su stranke, zato toliko dugo i opstaje, dodajući da su mladi snaga, stub i budućnost partije.

„U SPS-u vrednuje se svačije zalaganje i samo zajedno možemo da rešimo probleme i Lebane učinimo boljim mestom za život“, rekao je Jović, dodajući da se izbori osvajaju, oni se ne dobijaju.

Info centar juga