Politika Srbija Vesti

Izabrani potpredsednici Gradskog odbora SNS Leskovac

Na održanom redovnom sastanku Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Leskovcu jednoglasno su izabrani potpredsednici.

Podsećamo da je na petoj Skupštini Gradskog odbora Srpske napredne stranke Leskovac Goran Cvetanović ponovo izabran za predsednika odbora. Poverenje da ponovo vodi leskovački gradski odbor naprednjaka predsedniku Cvetanoviću dalo je 356 delegata, koliko je prisustvovalo izbornoj Skupštini. S obzirom na to, na predlog predsednika Cvetanovića, najpre je za potpredsednika izabran Miloš Cvetanović i sekretar Žarko Bogatinović, dok su na jučerašnjem sastanku za potpredsednike izglasani i Olivera Pešić, Marija Jovanović, Perica Gavrilović i Oliver Antanasijević.

Svi prisutni, na čelu sa predsednikom Cvetanovićem, poželeli su izabranim potpredsednicima Gradskog odbora u Leskovcu mnogo uspeha u daljem radu i budućim naporima za bolji život svih građana Leskovca. Merilo uspešnosti jedne politike su rezultati, a rezultati koje smo svi zajedno zacrtali i ostvarili su Leskovac uzdigli u svakom pogledu, a mnogo toga je tek pred nama. Trudićemo se da započete projekte završimo, da planiramo ostvarimo. Naša je obaveza, želja i potreba da tim putem nastavimo i dalje, navodi se u saopštenju.

Uživo