Lebane Vesti

Lebane: Policijski turnir u malom fudbalu

U sklopu obeležavanja Dana policije Srbije danas je u Lebanu održan turnir u malom fudbalu na kome su učestvovale Policijske stanice iz našeg okruga.

Lebane – Danas je na stadionu malih sportova u Lebanu Policijska stanica Lebane bila domaćin svojim kolegama iz našeg okruga koji su odmerili snage u malom fudbalu. Policijski turnir ku malom fudbalu održava se tradicionalno svake godine i svake godine su različiti organizatori, te je ove godine čast da ugosti svoje kolege pripala PS Lebane.
Danas su se u Lebanu nadmetale ekipe iz Leskovca, Lebana, Bojnika, Medvedje, Vlasotinca, ove godine učešće su uzeli predstavnici vatrogasaca iz Leskovca kao i ekipa zaposlenih iz leskovačkog zatvora. Turnir je zamišljen kao druženje kolega van radnog mesta koji rade izuzetno odgovoran posao, te je bilo zanimljivo videti policajce i u sportskim dresovima.

Policijski turnir ekipa Vatrgasci Leskovac Policijski turnir ekipa PS Sever Leskovac Policijski turnir ekipa PS Lebane Policijski turnir ekipa OKP Leskovac

 

Ove godine najbolja je bila ekipa Odeljena kriminalističke policije iz Leskovca, drugo mesto zauzela je ekipa PS Medveđa, a treće mesto pripalo je ekipi vatrogasaca iz Leskovca.

Policijski turnir 09 Policijski turnir 08 Policijski turnir 07 Policijski turnir 06 Policijski turnir 05 Policijski turnir 04 Policijski turnir 03 Policijski turnir 02 Policijski turnir 01

Najbolji igrač ove godine je Ivica Stanojević. 
Turnir je prijateljskog karaktera, a za najbolje ekipe i pojedince obezbeđene su medalje i pehari. Gosti iz ostalih policijskih stanica imali su samo reči hvale za ovogodišnjeg organizatora PS Lebane. Druženje ja nastavljeno u jednom lebanskom restoranu.