Jablanički okrug Leskovac Vesti

LESKOVAC: Akcija podele paketića mališanima nastavljena u Grdelici, Predejanu, Pečenjevcu i Brestovcu

Akcija podele paketića mališanima sa teritorije Grada Leskovca nastavljena je i nakon novogodišnjih praznika. Gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović podelio je paketiće svim mališanima iz Predejana i okolnih sela a dan posle paketići su podeljeni i deci iz Pečenjevca i Brestovca.

 

 

 

U ime lokalne samouprave mališanima i roditeljima su se obratile Marija Mišić, pomoćnica gradonačelnika u Domu kulture Pečenjevce i Marija Rajković, član Kabineta gradonačelnika u Domu kulture Brestovac rekavši da su deca budućnost svakog grada i da Leskovac konstantno radi kako bi im obezbedio adekvatne uslove za život i odrastanje i dodale da akcija paketića traje još uvek kako bi se novogodišnja čarolija održala što duže.

Direktori Domova kulture u Pečenjevcu i Brestovcu Miroslav Stanojević i Miloš Ranđelović čestitali su mališanima i njihovim roditeljima praznike i zahvalili su se gradonačelniku. Akcija podele paketića započeta je 13. januara, uoči pravoslavne Nove godine, kada je u SRC „Dubočica“ podeljeno oko 5000 paketića.

Akcija je zatim nastavljena je u Grdelici, Predejanu, Pečenjevcu i Brestovcu. Do sada je ukupno podeljeno preko 6 hiljada paketića.

(Kraj)