Medveđa Vesti

Ljiljana Stjepanović u ponedeljak u Medveđi

Diva srpskog glumišta družiće se sa građanima Medveđe u ponedeljak u Domu kulture u ovom mestu.

Medveđa – Poznata srpska pozorišna, filmska i televizijska glumica Ljiljana Stjepanović gostovaće 18. jula od 20 sati u kulturnom centru u Medveđi. Kako nam je rečeno u ovoj ustanovi kulture ovo gostovanje je samo uvertira za predstojeće Gejzereske noći koje se održavaju u Sijarinskoj banji.

Ljilljana Stjepanovic 01

Ljiljana će govoriti poeziju, odlomke iz svojih predstava, a pevaće i ruske i romske pesme. Iz kulturnog centra pozivaju sve građane da ne propuste ovu jedinstvenu priliku da se druže sa ovom umetnicom. Ulaz je besplatan.
Ljiljana Stjepanović je čitav radni vek provela kao prvakinja pozorišta na Terazijama, gde je odigrala značajan repertoar, za koji je dobila najveća priznanja. Nagrade, ali i poularnost, nisu je zaobišle i za brojne role u televizijskim serijama. Najšira publika pamti je još iz serija „Bolji život“, „Srečni ljudi“, „Porodično blago“, pa sve do upečatljive uloge u seriji „Selo gori, a baba se češlja“. Dobitnica je i nagrade „Žanka Stokić“ koja se dodeljuje glumicama koje su svojim radom izuzetno doprinele srpskoj filmskoj, televizijskoj i pozorišnoj umetnosti. Zajedno sa Dobričinim prstenom predstavlja najvažniju nagradu koja se u Srbiji dodeljuje za glumačku delatnost.