Srbija Vesti

Načelnik Generalštaba Vojske Srbije Milan Mojsilović poručio večeras da je Vojska, u vezi sa situacijom na Kosovu i Metohiji, dobila zadatke koje će u potpunosti izvršiti

Načelnik Generalštaba Vojske Srbije Milan Mojsilović poručio je večeras da je Vojska, u vezi sa situacijom na Kosovu i Metohiji, dobila zadatke koje će u potpunosti izvršiti.

Foto:Ministarstvo obrane

General Mojsilović je, za TV Pink, rekao da je imao sastanak sa vrhovnim komandantom predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i da je tema sastanka bilo Kosovo i trenutna situacija istakavši da ne može da priča o detaljima razgovora.

„Trenutno sam na putu ka Raški. Zadaci koje je dobila Vojska i ja kao načelnik Generalštaba su precizni, jasni i biće u potpunosti sprovedeni. Vojska Srbije biće usmerena ka ispunjavanju dobijenih zadataka. Morate da znate da će u svakom slučaju Vojska Srbije ispuniti sve zadatke koje je dobila“, rekao je Mojsilović dodajući da je situacija na Kosovu složena, kompleksna, i da zahteva prisustvo Vojske duž administrativne linije.