Društvo Jablanički okrug Jug Srbije Leskovac Srbija Vesti

Načelnik Jablaničkog upravnog okruga: Čestitam vam Dan državnosti

„Poštovani sugrađani, Srbija se čak i u vremenima teških istorijskih okolnosti nije odricala slobode. Podizanjem ustanka u Orašcu 1804. godine, donošenjem ustava aklamacijom u Kragujevcu 1835. godine, uzdigla se ne pristajući na vazalan odnos prema Otomanskoj imperiji.

Ustav donet na dan Sretenja Gospodnjeg je naš prvi najviši zakonodavni akt koji predstavlja temelj moderne srpske države. Sabornost, sloga, solidarnost, uzajamno poštovanje, odgovornost, predan rad i posvećenost, to su reči i dela koje i danas čuvaju našu Srbiju. Čestitam vam Dan državnosti. Živela Srbija!“ – navodi se u čestitki načelnika Jablaničkog okruga, Miloša Ćirića.

 

infocentarjug.rs

Komentari

Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.

Napišite nam šta mislite...

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.