Bojnik Vesti

Naprednjaci u Bojniku obeležili Sveta Petku

Predsednik OO Srpske napredne stranke u Bojniku Nebojša Nenadović čestitao je stranačkim kolegama, članovima, simpatizerima i poštovaocima stranke slavu Sveta Petku.

U izjavi za Info Centar Jug, predsednik OO SNS-a u Bojniku Nebojša Nenadović, prokomentarisao je predstojeće parlamentarne i lokalne izbore koji nas očekuju, do kraja ove godine odnosno 17. decembra. Kako je kazao Nenadović, Opštinski odbora Srpske napredne stranke u Bojniku izlazi potpuno spreman na izbore, istakavši da zahvaljujući brojnim realizovanim projektima, kojima je umnogome poboljšan život svih stanovnika ove opštine i dobrim rezultatima, očekuje veliku podršku svih Bojničana, kao i stanovnika okolnih mesta.

„Na izborima koji nas očekuju u decembru, očekujem kada je reč o radu našeg Opštinskog odbora, dobre rezultate, odnosno pobedu na predstojećim izborima sa maksimalnih 90% procenata,što bi nas po takvim rezultatima dovelo to toga da budemo najbolji u Srbiji. Smatram, da su rezultati koje smo ostvarili, i svi projekti koje smo uspešno realizovali u Bojniku u ovom periodu, govore za nas, tako da očekujem veliku podršku građana, a samim tim i sigurnu pobedu“, kazao je Nebojša Nenadović.

Ovogodišnji domaćin slave Ivica Jovanović slavski kolač za narednu godinu predao je Nebojši Kostiću.

 

infocentarjug.rs