Lebane Vesti

Opštinski odbor Srpske napredne stranke u Lebanu obeležio stranačku slavu Svetu Petku

Opštinski odbor Srpske napredne stranke u Lebanu obeležio je skromno u svojim prostorijama, svoju stranačku slavu Prepodobnu mučenicu Paraskevu Svetu Petku.

Predsednik Opštinskog odbora Srpske napredne stranke Ivan Bogdanović, zahvalio se ovogodišnjim domaćinima na pripremljenoj slavkoj trpezi, kao i novim domaćinima koji su prihvatili da naredne godine pripreme stranačku slavu. On je ovom prilikom čestitao slavu i svim Lebančanima koji ovaj dan obeležavaju kao svoju krsnu slavu.

„Želim vam da u narednom periodu, budemo složniji i jedinstveniji, bez obzira na sve pritiske kojima smo kao zemlja u celini izloženi svakodnevno, i da se kao i naš predsednik Aleksandar Vučić borimo svakodnevno, kako bismo živeli u miru“, poručio je predsednik Ivan Bogdanović u svom obraćanju. Nakon čina osvećenja i presecanja slavskog kolača u prisustvu lebanskog sveštenstva, ovogodišnji domaćin slave Opštinskog odbora SNS-a u Lebanu, Dragan Cvetković slavu je za narednu godinu predao novim domaćinima porodici Krstić iz Lebana.

infocentarjug.rs