Medveđa Politika Sijarinska banja Srbija Vesti

U prostorijama Opštinskog odbora SNS u Medveđi danas obeležena slava Sveta Petka

U prostorijama Opštinskog odbora Srpske napredne stranke u Medveđi danas je u prisustvu članova, simpatizera, poštovaoca stranke, koalicionih partnera i gostiju, obeležena stranačka slava Sveta Petka.

Čestitajući slavu stranke predsednik Opštinskog odbora Srpske napredne stranke u Medveđi Dragan Kulić, poručio je prisutnima da su na ovaj način još jednom pokazali da su jedna velika, složna porodica, koja će i u periodu koji predstoji, nastaviti da radi kao jedno, da svog krajnjeg cilja a to je pobeda na predstojećim izborima, poručio je Kulić.

Ovogodišnji domaćin slave Rade Petrović, čestitao je slavu prisutnima, poželevši im da je provedu u zdravlju, sreći i blagostanju, naglasivši da je veoma zadovoljan radom Opštinskog odbora SNSa u Medveđi, koji je prema njegovim rečima postigao dobre rezultate, koje će kako je naglasio ostvarivati i u narednom periodu, zahvaljujući dobrom timu okupljenih ljudi. On je obeležavanje stranačke slave za narednu godinu predao novom domaćinu Vladi Jovanoviću.

Opširnije u video prilogu: