IZBORI 2023 Leskovac

Narodni pokret Srbije Leskovac saopštenjem odgovara Cvetanoviću

Narodni pokret Srbije Leskovac uputio je saopštenje za javnost koje prenosimo u celosti:

„Gospodine gradonačelniče,

U svoje lično ime, i u ime Povereništva Narodnog pokreta Srbije – Leskovac, prinuđen sam da Vam ovim putem odgovorim na niz neistina koje ste juče izneli na konferenciji za medije. Što se tiče liste koju smo predali Gradskoj izbornoj komisiji, možda je i bilo nekih nedostataka koji su odmah otklonjeni i lista je juče i usvojena. Mislim da to za Vas i nije bilo toliko važno, ali sam mišljenja da Vam mnogo više smeta onih 1572 prikupljenih potpisa podrške građana Leskovca u jednom danu, tačnije za 11 h. Navodite da obmanjujemo građane Leskovca jer predstavljamo stranke koju su registrovane u Beogradu i Novom Sadu.

Pitanje za Vas: Da li je to Vaša stranka registrovana na Hisaru ili možda u Brejanovcu, pa ste Vi ekskluzivni ili autentični zastupnik interesa građana Leskovca? To kako zastupate interese građana Leskovca videli smo u proteklih 10-ak godina, a građani Leskovca će se o tome izjasniti na predstojećim lokalnim izborima.

Ja, Zoran Stamenković iz Grdelice, s ponosom ističem da sam ovlašćeni zastupnik Narodnog pokreta Srbije za predstojeće lokalne izbore.

Pitanje za Vas: Kad sam ja to shvatio da ne mogu u SNS, gde su pošteni ljudi? Takođe s ponosom ističem da NIKADA nisam ni pokušao da uđem u SNS, jer stvarno ne bih voleo da se nađem u društvu takvih “poštenih” ljudi koji čine Vašu političku organizaciju.

Jedino ste u pravu kad kažete da predstojeći lokalni izbori 17. decembra odlučuju o budućnosti grada Leskovca i da je to ključni momenat za sve naše sugrađane. Govorite o uspesima lokalne vlasti, a iz Leskovca je za proteklih nekoliko godina emigriralo oko 20.000 stanovnika! Postali smo dolina „motača kablova“ umesto da koristimo svoje prirodne potencijale, naročito poljoprivredu.

Odabrali ste za početak kampanje moju Grdelicu, i to je odlično. Samo bih Vas zamolio da objasnite građanima varoši Grdelica zašto nemate odborničkog kandidata na listi iz Grdelice kad toliko brinete o njenim građanima. I na kraju, i ja bih pozvao građane Leskovca da podrže politiku budućnosti, ali na žalost to nije Vaša politika i politika Vaše stranke“ navodi se u saopštenju koje potpisuje član Povereništva NPS Leskovac, Zoran Stamenković diplomirani inženjer.