Jablanički okrug Jug Srbije Lebane Leskovac Vesti

Nestao čovek iz Bačevine ispred leskovačke bolnice

Desimir Milčić (rođen 1953.god.) iz Bačevine nestao je u ponedeljak 08. arprila ove godine u Leskovcu, i od tada mu se gubi svaki trag. Nestanak je prijavljen policiji.

Po navodima Milčićevog bližeg rođaka, Milčić je, u ponedeljak 08. aprila nakon pada sa terase u selu Bačevina, kolima Hitne pomoći iz Lebana prebačen u Urgentni centar Opšte bolnice u Leskovac, gde mu je ukazana medicinska pomoć, nakon čega je on napustio bolnicu i od tada mu se gubi svaki trag.

Porodica nestalog Milčića moli sve koji imaju neka saznanja o ovom čoveku da jave najbližoj policijskoj stanici ili na telefon 061/509-46-00 i 060/066-82-25

 

(ICJ)

 

 

Komentari

Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.

Komentara: 1

  1. Ja samo ne znam kako su mogli da puste coveka u takvom stanju

Komentarisanje je zatvoreno.