COVID-19 Društvo Jablanički okrug Jug Srbije Leskovac Srbija Vesti

Od sutra vakcinacija u Domu zdravlja, zatvara se punkt u sportskoj hali „Partizan“ u Leskovcu

Na 53. sednici Štaba za vanredne situacije danas je usvojen Predlog Zavoda za javno zdravlje grada Leskovca, da Štab za vanredne situacije grada Leskovca donese Odluku o privremenom zatvaranju punkta za imunizaciju protiv COVID 19, koji je izdvojen iz matičnog objekta Doma zdravlja Leskovac, u sportskoj hali „Partizan“ u Leskovcu i nastavku vakcinacije u Domu zdravlja Leskovac, u skladu sa instrukcijama Instituta za javno zdravlje Srbije „Dr Milan Jovanović Batut“.

S tim u vezi danas je doneta odluka da se privremeno zatvori punkt za imunizaciju protiv COVID 19, koji je izdvojen iz matičnog objekta Doma zdravlja Leskovac, u sportskoj hali „Partizan“ u Leskovcu.

Imunizacija protiv COVID 19 nastavlja se u Domu zdravlja Leskovac na način koji je najracionalniji i maksimalno dostupan građanima koji žele da se vakcinišu.

Imunizacija će se obavljati u Domu zdravlja Leskovac na IV spratu u maloj sali u periodu od 8 do 14 sati počev od 7. jula 2021. godine.

Vakcine sa izdvojenog punkta u sportskoj hali „Partizan“ u Leskovcu u dogovoru sa Zavodom za javno zadravlje Leskovac će se preneti i uskladištiti u Domu zdravlja Leskovac.

Sva oprema, frižideri i zamrzivači biće preneti i uskladišteni na drugu lokaciju na način da mogu u kratkom vremenu da se ponovo upotrebe za istu namenu.