Jablanički okrug Jug Srbije Leskovac Srbija Vesti

Održana konstitutivna sednica Upravnog odbora NALED-a

Pre mesec dana gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović je po treći put imenovan za člana Upravnog odbora NALED-a, ali i deo predsedništva BFC kluba.

Odlukom članova, Upravni odbor NALED-a u naredne 4 godine predvodiće: Tijana Gajić, izvršna direktorka fondacije Peksim ispred civilnog društva. Iz reda lokalnih samouprava imenovani su: Nikola Dašić, gradonačelnik Kragujevca, Nikola Vučen, predsednik opštine Smederevska Palanka i dr Goran Cvetanović, gradonačelnik Leskovca.

Zatim, Stanka Pijanović, potpredsednica Hisense International i izvršna potpredsednica Hisense Evropa, Igor Vukašinović, generalni direktor Apatinske pivare, Svetoslav Atanasov, generalni direktor Koka Kola za Srbiju i Crnu Goru, Goran Kovačević, generalni direktor Gomeksa i Vladislav Cvetković, PWC-a, koji će i predstavljati privredu.

Gradonačelnik je danas prisustvovao onlajn konstitutivnoj sednici Upravnog odbora na kojoj su odabrani predsednik i potpredsednici UO, Vladislav Cvetković je imenovan za predsednika, a odlučeno je da funkciju potpredsednika vrše Stanka Pejanović, Nikola Dašić i Tijana Gajić. Na današnjoj sednici je bilo reči i o ostalim organizacionim pitanjima, te predstojećim sednicama i aktivnostima NALED-a.

 

infocentarjug.rs