Društvo Jablanički okrug Jug Srbije Lebane Srbija Vesti

Opština Lebane dobila 3 miliona za projekat „Tragovima Justiniana“

Na konkursu Ministarstva kulture i informisanja „Gradovi u fokusu 2020“ podržana su 22 projekta iz toliko gradova i opština.  Ove godine na konkursu je bilo 60 prijava iz toliko jedinica lokalne samouprave.

Opština Lebane dobila je 3 miliona dinara za projekat „Tragovima Justiniana“ u okviru koga će biti urađena adaptacija hola i dela garderoba Doma kulture „Radan“, kao i izvođenje elrktroradova u galerijskom prostoru Biblioteke „Branko Radičević“ Lebane. Sredstvima dodeljenim na konkursu „Gradovi u fokusu 2020.“ biće stvoren ambijent za bolje i kvalitetnije uslove rada.

 

Info centar juga

Komentari

Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.

Komentara: 1

  1. Lepo je sve ono sto se uradi/Samo pamet u glavu sto bi rekli nasi stari/Posle odradjenog da je svakom drago da vidi/
    A sad za nesto sto nije u vezi sa temom/Kako je moguce da u nasem Lebanu policijska jedinica nema nalepnice za registraciju vozila/Vozila nisu vozena skoro dva meseca a sad ko zna kad cemo moci da vozimo/Hoce li neko za takvu neodgovornost da snosi posledice/.

Komentarisanje je zatvoreno.