Jablanički okrug Jug Srbije Kultura Lebane Vesti

Osnovna škola „Vuk Karadžić“ iz Lebana proslavila 38. rođendan

Osnovna škola ‘’Vuk Karadžić’’ iz Lebana, prigodnim programom učenika ove škole, proslavila je 38. godinu svog uspešnog rada i postojanja.

 

Prigodnim kulturno zabavnim programom, koji su pripremili učenici i nastavnici ove obrazovne ustanove obeležen je 38. rođendan škole Vuk Karadžić u Lebanu. Ovoj svečanosti su pored mnogobrojnih zvanica prisustvovali predsednik opštine Lebane Ivan Bogdanović, zamenik predsednik opštine Boban Pejić, predsenik Skupštine opštine Lebane Srđan Jović , direktori javnih ustanova i preduzeća.

Brojni učesnici ovom prilikom pokazali su svoje talente koje razvijaju uz podršku nastavnika kroz različite nastavne i vannastavne aktivnosti. Priredba je započela nastupom hora, a nastavila se uz nekoliko zanimljivih skečeva koji govore o temama vrlo bliskim učenicima, kao i muzičkim tačkama.

„Naša škola svakodnevno odgovara na izazove koje obrazovanje nameće i tu smo da sa njima zajedno koračamo. Naši su učenici osvojili zapažena mesta i nagrade od opštinskih do republičkih takmičenja te smo na njih veoma ponosni i ujedno smo im zahvalni jer svojim trudom i zalaganjem doprinose ugledu naše škole“ – ponosno govori za Info centar juga direktor ove škole, Dragan Jović.

FOTO GALERIJA:

   

   

   

   

(ICJ)