COVID-19 Hronika Jablanički okrug Jug Srbije Lebane Leskovac Vesti

Po 50 hiljada dinara kazna za neposlušne Leskovčane i jednog Lebančanina

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova tokom prethodna dva dana zatekli su na ulicama u Leskovcu pet osoba starosti 80, 73, 70, 67 i 45 godina i jednu osobu starosti 78 godina u Lebanu za vreme zabrane kretanja na javnom mestu.  Sudija Prekršajnog suda izrekao im je novčane kazne u iznosu od po 50. 000 dinara, saopštava leskovačka policija.

 

Info centar juga

Komentari

Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.

Komentara: 1

  1. Kaznili su penzionera koji ima Alchajmerovu bolest i koji se zadesio u kupovini jogurta. Sada ce im sa penzijom koju ima za 3 meseca ako se svega odrekne platiti kaznu. Inace su mu deca radno angazovana u zdravstvenim ustanovama te je tako ikoristio priliku da izadje iz dvorista.

Komentarisanje je zatvoreno.