Hronika Jug Srbije Kosovo Vesti

Poginuli gradonačelnik i predsednik skupštine Ranilug kod Doljevca

Gradimir Mikić, predsednik opštine Ranilug i Saša Aleksić, predsednik skupštine opštine poginuli su danas u stravičnoj saobraćajnoj nesrećikoja se dogodila oko 13 sati u blizini naplatne rampe Doljevac.

Kako je Tanjugu rečeno u Policijskoj upravi Niš dva muškarca poginula su u nezgodi na autoputu Leskovac-Niš, nedaleko od naplatne rampe Doljevac-Niš.

Kancelarija: Mikić i Aleksić predani borci za prava Srba

Kancelarija za Kosovo i Metohiju saopštila je da se sa velikom tugom i žaljenjem oprašta od gradonačelnika Raniluga Gradimira Mikića i predsednika Skupštine opštine Ranilug Saše Aleksića, koji su danas izgubili život u tragičnoj saobraćajnoj nesreći.

„Mikić i Aleksić su bili dugogodišnji predani borci za prava i dobrobit Srba u opštini Ranilug, i naš narod na Kosovu i Metohiji je njihovim odlaskom izgubio dvojicu nadarenih političara i posvećenih boraca za nacionalne interese.

SL: Izgubljena dva velika borca za bolji život Srba na KiM

Srpska lista saopštila je da su u strašnoj tragediji u kojoj su poginuli gradonačelnik Raniluga Gradimir Mikić i predsednik SO Ranilug Saša Aleksić izgubljeni životi dva velika borca za bolji život Srba na Kosovu i Metohiji i uputila saučešće njihovim porodicama.

Srpski narod večno će pamtiti Gradimira i Sašu kao odgovorne i sposobne rukovodioce“.

 

Izvor:Tanjug