Jug Srbije Leskovac Vesti

Potpisan ugovor o saradnji Grada Leskovca i Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja u Nišu

Gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović i prodekan Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja u Nišu prof. dr Miodrag Kocić potpisali su danas ugovor o poslovno – tehničkoj saradnji.

„Zadovoljstvo mi je što će grad Leskovac dosadašnju saradnju sa Fakultetom sporta i fizičkog vaspitanja u Nišu podići na još viši nivo, ugovorom koji danas potpisujemo. To će biti na obostranu korist imajući u vidu da je ovaj Fakultet primamljiva opcija za leskovačke đake i da petinu njihovih studenata čine mladi iz Leskovca i okoline“ reko je gradonačelnik Cvetanović.

„Zahvaljujemo rukovodstvu Grada Leskovca, posebno gradonačelniku Goranu Cvetanoviću koji su uvek imali sluha za ono što mi radimo“ rekao je prof. dr Miodrag Kocić, prodekan Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja u Nišu.

Ugovorom je predviđena edukacija kadrova, a sa druge strane u dogovoru sa gradskim strukturama I gradonacelnikom niški fakultet će moci da koristi i neke od objekata sportske infrasrukture u Leskovcu za potrebe svojih studijskih programa.