Društvo Jablanički okrug Jug Srbije Lebane Vesti

Predsednik Bogdanović čestitao Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave

Predsednik opštine Lebane Ivan Bogdanović čestitao je danas građanima Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave.

ICJ – Predsednik opštine Lebane, Ivan Bogdanović

„Želim da čestitam svim sugrađanima, kao i građanima Srbije, praznik Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave. Zastava je simbol jednog naroda, a mi treba da budemo ponosni na našu bogatu istoriju i trobojku. Danas na 103. godišnjicu od proboja Solunkog fronta, ovaj praznik će nas motivisati da istaknemo našu zastavu i budemo ponosni na nju“- navodi se u čestitki predsednika Bogdanovića.

15. septembra, obeležava se Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave. Ovaj nacionalni praznik uveden je prošle godine na zasedanju Visokog saveta za saradnju Srbije i Republike Srpske i to u znak sećanja na proboj Solunskog fronta 1918. godine.

 

infocentarjug.rs

Komentari

Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.

Napišite nam šta mislite...

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.