Društvo Jablanički okrug Jug Srbije Lebane Vesti

Predsednik opštine Lebane čestitao slavu Svetog Nikolu

Predsednik opštine Lebane Ivan Bogdanović uputio je čestitku svim sugrađanima i vernicima koji večeras i sutra slave Svetog Nikolu.

„Svim sugrađanima i pravoslavnim vernicima koji slave krsnu slavu Svetog Nikolu, želim da ovaj dan provedu u radosti i veselju sa svojim najbližima. Proslavite svoju krsnu slavu u zdravlju, porodičnoj sreći i blagostanju. Slavili za mnogo godina u blagostanju i sreći“ – navodi se u čestitki predsednika opštine Lebane, Ivana Bogdanovića.

 

infocentarjug.rs

Komentari

Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.

Komentara: 1

  1. Hvala predsednice na cestitku za Svetog Nikolu.
    Ali shvatite i to veoma ozbiljno da mi jos nemamo vodu za pice,a tehnicku vodu placamo kao vodu za pice dali se osecate odgovornim zbog toga.

Komentarisanje je zatvoreno.