Jablanički okrug Jug Srbije Lebane Vesti

Preventivni pregledi za penzionere

Udruženje penzionera Lebana pored svojih redovnih aktivnosti, veoma često organizuje i besplatne lekarske preglede za svoje članove. Danas je u prostorijama ovog udruženja boravila medicinska ekipa lebanskog Doma zdravlja i penzionerima merila krvni pristisak i šećer u krvi.

Kako ističe Milica Banković predsednica Udruženja penzionera Lebana, veoma je važno naglasiti da će se ove akcije nastaviti i u narendom periodu, a takođe podvlači da jednom u dva ili tri meseca, zavisi od intersovanja, dolazi i očni lekar iz Niša koji penzionerima bespaltno provera vid.

 

 

Milica Banković ovim putem poziva sve penzionere naše opštine koji nisu članovi udruženja da to postanu i tako obezbede sebi mnoge pogodnsoti koje im omogućava članstvo u udruženju. Penzioneri takođe mogu sebi obezbediti i životno osiguranje po veoma pristupačnim cenama.

Prostorije udruženja koje se nalaze u samom centru grada, u zgradi pored apoteke rade svakog dana gde penzineri mogu da svrate popiju kafu ili odigraju partiju domina, šaha ili karata.