Jablanički okrug Jug Srbije Leskovac Srbija Vesti

Rekonstrukcija vodovodne mreže u dve ulice u Gornjem Stopanju

Radovi na rekonstrukciji vodovodne mreže u ulici Vojvode Putnika i ulici NJegoševa u Gornjem Stopanju su dužine 250 metara, a vrednost 1,5 miliona dinara.

„Nedavno su završeni radovi na izgradnji vodovodne mreže u severnom delu grada, kao i na rekonstrukciji mreže u dve ulice u Bobištu ukupne vrednosti 27,8 miliona dinara. Danas se nalazimo u Gornjem Stopanju gde se trenutno izvode radovi na rekonstrukciji vodovodne mreže u ulicama Vojvode Putnika i ulici NJegoševa ukupne dužine 250 metara, za šta je iz budžeta Grada izvdojeno 1,5 miliona dinara. Izvođač radova je Investprodukt. Grad Leskovac nastaviće i u narednom periodu sa rekonstrukcijom i izgradnjom novih kilometara ulica i vodovodne mreže jer je podizanje kvaliteta života svih građana Leskovca prioritet“, rekao je član Gradskog veća, Andrija Atanasković

U ime meštana Gornjeg Stopanja obratio se Srđan Mitić, koji se zahvalio gradu i gradonačelniku Cvetanoviću na investiciji koja je od velikog značaja za sve građane sela s obzirom na to su se dešavali česti kvarovi u pomenute dve ulice koje su takođe ušle i u projekat holandske vlade za izgradnju kanalizacione mreže.

infocentarjug.rs