Jablanički okrug Jug Srbije Medveđa Sijarinska banja Srbija Vesti

SIJARINSKA BANJA: Specijalna bolnica za rehabilitaciju novim cenovnikom nudi određene popuste od 01. decembra

Sijarinska Banja je najznačajnija turistička destinacija u opštini Medvedja i udaljena je od Beograda 330 km, Niša 90 km i Leskovca 50 km. Ono što je glavna karakteristika Sijarinske banje su zapravo potencijali u vidu termomineralnih izvora, čist i svež vazduh, netaknuta priroda a ono po čemu je Sijarinska Banja poznata je jedinstveni gejzir u Kontinentalnom delu Evrope visine vodenog stuba 8 m, koji predstavlja poslednji relikt vulkanske aktivnosti na ovim prostorima.

На слици може бити: 4 особе и базен

Specijalna bolnica za rehabilitaciju Gejzer pored smeštajnog kapaciteta ima terapijski blok za rehabilitaciju a u samoj ustanovi se od dodatnih usluga nude i usluge masaže, tople kupke, podvodne masaže, biserne kade,kinezi terapije, terapije blatom.

Слика може припадати воз

U Sijarinskoj banji su prisutni gosti iz svih delova Srbije, a činjenica da se oni ponovo vraćaju pokazuje njihovo zadovoljstvo pruženim uslugama. U Sijarinsku banju se u prethodnom periodu ulagalao što se pozitivno odrazilo i na broj gostiju a sa ulaganjima će se nastaviti i u narednom periodu jer je cilj da se stvore bolji uslovi kako bi svi naši gosti bili još zadovoljniji.

Опис фотографије није доступан.

Specijalna bolnica za rehabilitaciju novim cenovnikom nudi određene popuste za gotovinsko plaćanje u periodu od 01.12.2023 – 29.02.2024. godine za usluge BO dan( smeštaj, ishrana, lekarski pregledi, 3 fizikalne terapije po preporuci lekara, korišćenje bazena u zatvorenom prostoru, korišćenje bazena na rehabilitacionom rekreacionom kompleksu bazena „Gejzer“, pijenje voda sa mineralnih izvora ) i to:

  • 20 % popusta na uslugu BO dan za komercijalne goste

  • 20 % popusta na uslugu BO dan TIP za komercijalne goste

  • 25 % popusta na uslugu BO dan za penzionere

  • 25 % popusta na uslugu BO dan TIP za penzionere

Kontakt telefon:

Recepcija:

016/3895-152

016/3895-128

Direktor: 016/3895.153