Bojnik Društvo Vesti

U Dragovcu se privode kraju radovi na produženju niskonaponske mreže i ulične rasvete

U bojničkom selu Dragovac u toku su završni radovi na produženju niskonaponske mreže. Radove koji se privode kraju obišli su predsednik opštine Bojnik Nebojša Nenadović i njegov zamenik Dejan Stojanović. Po završetku ovih radova ova deonica puta, i jedna od najoštrijih krivina u selu Dragovac, iz pravca Lebana, dobija i uličnu rasvetu koja će biti od velikog značaja za sve učesnike u saobraćaju.

На слици може бити: 1 особа, пут и трава
Dejan Stojanović, zamenik predsednika opštine Bojnik

„Radovi na produženju niskonaponske mreže u Dragovcu se privode kraju, ovo su samo jedni od radova u nizu, produženja niskonaponskih mreža u mesnim zajednicama, do sada smo završili radove u mesnim zajednicama Zeletovo i u Gornjem Brestovcu. Uskoro će biti raspisan tender za produženje niskonaponske mreže u Bojniku, u ulici Svetog Save i mesnu zajednicu Đace. Vrednost ovih radova je oko pet miliona dinara a rok za završetak je do kraja ove godine“, rekao je za portal Infocentar juga Dejan Stojanović, zamenik predsednika opštine Bojnik.

На слици може бити: 3 особе

Stojanović je ovom prilikom rekao da se trenutno radi na izradi projektno-tehničke dokumentacije za još pet mesnih zajednica na teritoriji opštine Bojnik a to su: Zorovac, Savinac, Ivanje, Obražda i Lozane.

На слици може бити: дрво, пут и трава
Selo Dragovac, opstina Bojnik

Meštanin Slaviša Nikolić, zahvalan je lokalnoj samoupravi jer su, kako on kaže, uslovi života bez struje jako teški, te da je ovo za njega i njegovu porodicu od velikog značaja. Nikolić živi u neposrednoj blizini jedne od najoštrijih krivina na ulazu u selu Dragovac, iz pravca Lebana, koja do sada nikada nije imala uličnu rasvetu te je i sam više puta svedočio saobraćajnim nezgodama.

На слици може бити: 1 особа, пут и трава
Slaviša Nikoluć, meštanin sela Dragovac

„Ulična rasveta koja je sada ovde postavljena od velikog je značaja ne samo za meštane našeg sela več i za sve učesnike u saobraćaju. Ovom prilikom bih se zahvalio lokalnoj samoupravi koja pokazuje brigu prema seoskim sredinama i radi na tamo da život na selu bude fukcionalniji“, rekao je Nikolić.

infocentarjug.rs